Sponsoring


Om deel te kunnen nemen aan wedstrijden, maar ook om te kunnen trainen met de bereiding van wedstrijd gerechten zijn wij op zoek naar sponsoren die ons hierbij kunnen ondersteunen. Zonder onze sponsoren zou het voor ons niet mogelijk zijn om onze passie te beoefenen en deel te nemen aan wedstrijden. De kosten die een team maakt om deel te nemen aan wedstrijden zijn niet mis, daarom zijn wij altijd op zoek naar andere sponsoren.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Wij willen graag als ambassadeur optreden voor uw bedrijf. Door uw bedrijf te verbinden aan ons BBQ Team heeft u ook de mogelijkheid om uw product onder de aandacht te brengen van een grote groep geïnteresseerden. Daarnaast zullen wij met trots uw logo op ons teamoutfit plaatsen, zodat iedereen goed kan zien dat wij aan uw bedrijf verbonden zijn. Wij zijn met regelmaat aanwezig op diverse openbare evenementen waar wij uw product onder de aandacht kunnen brengen, onder andere door een opdruk op onze teamkleding en/of banner en informatie in onze BBQ tent.

Al deze evenementen trekken veel publiek en er is ook altijd veel publiciteit omtrent dit soort evenementen. Ook online zullen wij onze verbondenheid tonen, bijvoorbeeld op onze website en Facebook pagina, maar ook door uiting te geven op de diverse barbecue fora waar wij allen lid zijn samen met vele andere BBQ-ers. Mocht u hierover nog andere ideeën hebben, dan horen wij dat uiteraard graag!

Heeft u interesse om eens geheel vrijblijvend met ons van gedachten te wisselen? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.

Wij horen graag van u!

Vlees.nu

Al meerdere jaren onze trouwe steun met eerlijk kwaliteitsvlees wat ons al meerdere keren op het podium heeft doen belanden. Vanuit hun vestiging in Wolvega bedienen zij hun klanten met een zeer uitgebreid assortiment kwaliteitsvlees. Zo hebben zij bijvoorbeeld ook het prachtig varkensvlees van Friberne, het Gaasterlands Kruiden Varken uit Friesland. Neem gerust eens een kijkje op hun website.


Terlanco

Een geweldige leverancier van uitstekende kwalitatieve houtskool, briketten en vergelijkbare producten. Al onze BBQ’s worden hiermee zeer succesvol gestookt. Wij gebruiken de houtskool tijdens de snelle en hete sessies, en de kokosbriketten tijdens de low and slow sessies. Uiteraard kun je meer info vinden op de website.


Klein Duimpje

Een Hillegomse brouwer die in de wijde omtrek bekend staat om zijn heerlijke speciaal bieren. Naast het standaard assortiment heeft klein duimpje met regelmaat zeer bijzondere en zeer gelimiteerde speciaal bieren, echte collector edities! Na een zeer succesvolle samenwerking tijdens het Midzomer Bier en BBQ festival is Klein Duimpje ook sponsor geworden van ons team. Meer informatie vindt u op de website.


Hickory Devil

Tijdens een samenkomst van het AllSeasoned BBQ Team is het recept voor deze saus eindelijk tot stand gekomen. En wat een geweldig succes! Het team produceert deze heerlijke saus, die heerlijk zoet en stiekem toch pittig is. Geen ingewikkelde E nummers of toevoegingen zitten in de saus, gewoon puur en eerlijk.

En als je echt een uitdaging wilt, vraag gerust naar de limited edition, “Burning Star, de niet vegen maar deppen editie”. Wees echter gewaarschuwd, deze is slechts in beperkte oplage en is zeker niet voor de zwakke maag. Zie de website voor meer informatie.


Partners