Koudgerookte pepers voor een heerlijk pittig biertje

Geplaatst door Hugo - 25 januari 2020

De brouwer van huisbrouwerij Klein Duimpje heeft ons gevraagd of wij de pepers voor een peper bier kunnen koud roken. Natuurlijk willen wij dat! Om het bier een milde pepersmaak te geven wil de brouwer graag groene jalapeno peper en rode habanero peper gerookt hebben, maar liever niet gedroogd. Nou, die uitdaging gaan wij natuurlijk aan. Koud roken…

» Lees meer over: Koudgerookte pepers voor een heerlijk pittig biertje

Poffertjes met Hollandse garnalen, zalm en kaviaar

Geplaatst door Hugo - 3 januari 2020

Tijdens de Dutch oven Cook off heeft Hugo dille-poffertjes gemaakt gevuld met Hollandse garnaaltjes en gerookte zalm, geserveerd in een Sint Jakobsschelp. In de presentatie is een speakertje verstopt waar “zee” geluiden uitkomen, je kunt de zeemeeuwen op de achtergrond horen! Helaas zijn er maar weinig foto’s gemaakt van het geheel, maar het was goed voor een 9e plaats…

» Lees meer over: Poffertjes met Hollandse garnalen, zalm en kaviaar

Recept: Hertenkop stoofschotel

Geplaatst door Hugo - 3 januari 2020

Edwin heeft voor de Dutch Oven Cook off wedstrijd een heerlijke stoofschotel gemaakt van sucade van hert. Daarnaast een gepofte aardappel met Sriracha saus en creme fraishe. Om het geheel af te maken is het geserveerd met een lekker dubbel bok bier van Huisbrouwerij Klein Duimpje . Alles goed genoeg voor een 9e plaats overall!! Ingredienten: 750g hertsukade 2 uien 1kleine winterwortel kwart knolselderij 100g roomboter 2el bloem 4jeneverbessen 6…

» Lees meer over: Recept: Hertenkop stoofschotel

Recept: Beef Ribs met een rode wijn saus

Geplaatst door Hugo - 1 januari 2020

Alweer enige tijd geleden hebben we op Youtube een recept gedeeld waarin Hugo laat zien hoe hij Beef Ribs gemaakt heeft op de Primo Oval XL. Een setje mooie black Angus ribben ook bekend als  Jacobs ladder, met een lekkere rode wijnsaus, aardappeltjes erbij en wat uitgebakken spek en champignons. Daarnaast nog wat gegrilde groene…

» Lees meer over: Recept: Beef Ribs met een rode wijn saus

Primo Oval XL 400

Geplaatst door Vincent - 26 februari 2019

Dames en heren, jongens en meisjes. Een droom is uitgekomen. Wij mogen vanaf dit seizoen gebruik maken van de keramische BBQ’s van Primo. Bekijk hier boven een heel kort filmpje van onze blije gezichten.

Partners